Bestilling af billetter

Køb billetter via mail: teater@teaterkredsen-limfjorden.dk

TKL_bannerimage

Jeg fortryder intet... vel?

Livet går sin gang


Onsdag 11. september 2024
Folkets Hus kl. 19.30


Medvirkende:
Rikke Buch Bendtsen, skuespiller og sanger

Akkompagnement:
Nicolai Majland, pianist

Billetpriser:
Billetpris: 100,-
Medlemspris: 50,-


Hun står i sin frisørsalon – hun er fra Randers; snart 50; og livet har været alt andet end nemt – men hun fortryder intet…vel?

Med udgangspunkt i sangerinden Edith Piaf’s righoldige sangrepertoire fortælles en historie om et helt almindeligt kvindeliv anno 2023 med udgangspunkt i generationen, der blev født i 70’erne og voksede op i hhv. 80’ernes armod og 90’ernes individualisme.

Igennem Piafs sange skaber hun et portræt af kvinden af i dag. Hun har nok oplevet sin modgang, men hun er en overlever og en stærk kvinde, der vil klare sig. Det kan godt være, at verden er under store forandringer, men det er i dagligdagen, at hun kæmper sine kampe.

Livet går sin gang – uanset om man vil det ej.  Jeg fortryder intet… vel? er gennem Piafs sange et fint portræt heraf, og Rikke Buch Bendtsen giver fornemt krop og ikke mindst stemme til forestillingens kvinde. Det bliver derfor en livsfortælling over en verden, et Danmark og ikke mindst et liv i forandring – som bindes sammen med et udvalg af Piafs sange.