TKL_bannerimage

Robin Hood

Af Ken Ludwig


Torsdag 25. februar 2021
Teatersalen Nr. Nissum kl. 18.00  
Aflyst pga. coronarestriktioner


Medvirkende:
Christopher Læssø, Marie Bach Hansen, Jesper Riefensthal, Morten Christensen, Jon Lange, Louis Bodnia Andersen, Josefine Tvermoes

Dramatiker:
Ken Ludwig

Instruktion
Frede Gulbrandsen

Kapelmester:
Jullie Hjetland

Spilletid:
2 timer og 15 min inkl. pause

Billetpriser:
Børn: 50,-
Voksne: 100,-


Årets familieforestilling fra Folketeatret er en livlig og humoristisk version af den kendte fortælling om Robin Hood og hans bande, som huserer i Sherwoodskoven og stjæler fra de rige for at give til de fattige.

Der er både eventyr, romantik og slåskampe og en ærlig harme over social ulighed på spil i Robin Hood, og mange af de elskede figurer og scener, som vi husker, er også med: Den ikke helt fromme Broder Tuck, den stærke lilleJohn, som er mester i stokkekamp, Sheriffen af Nottingham, som aldrig har held med at fange Robin, den grådige Prins John, som misbruger sit job som vikar for sin bror, Kong Richard og ikke mindst Lady Marian, hvis hjerte Robin Hood vinder i en bueskydningskonkurrence. 

Men ikke alt er ved det gamle, for kvinderne omkring denne kække bande af mænd slår fra sig mindst lige så godt som mændene, som de er overlegne i både kløgt, mod og bueskydning.
Det er også kvinderne, der spiller en afgørende rolle, da Robin Hoods sans for livets uretfærdighed vækkes.
Vi oplever Robins udvikling fra ubekymret drengerøv til bevidst, ung mand, der tager ansvar for at ændre samfundets uretfærdigheder.

Hvis vi ikke hjælper hinanden, er vi ilde stedt. Skriv eller ring!

Vi hører meget gerne fra dig...

Kontakt os