Bestilling af billetter

Tryk på den røde knap for at købe billet til forestillingen

TKL_bannerimage

Sallys far

Masser af sjov og ballade


Fredag 17. januar 2025
Teatersalen, Nr. Nissum kl. 18.00


Medvirkende:
Kristian Holm Joensen, Marianne Gonnov Bøgelund, Morten Bo Koch, Anton Sager

Musik:
Sigurd Barrett og Eskild Dohn

Alder:
Fra 4 til 99 år

Spilletid:
70 minutter

Billetpriser:
Børn kr. 50,-
Voksne kr. 100,-


Sallys far er sygt pinlig. F.eks. når han får den skøre idé, at han vil være youtuber, eller når han beslutter sig for, at han ikke gider at være voksen, så han og Sally må bytte roller.
Han er også en vildt dårlig taber, og når han får mandeinfluenza, er det Sally, der må sørge for, at han får kiks og kakaomælk. Men kedelig – DET er Sallys far ikke!

De populære bøger ”Sallys Far” er udgangspunktet for Louise Schouw Teaters helt nye forestilling med masser af sjov, ballade, rørende øjeblikke og nyskrevne sange, komponeret af Sigurd Barrett & Eskild Dohn.
Her møder vi Sally, hendes spøjse lillebror Eddie, hendes ven Svend, og ikke mindst Sallys sjove og skøre far, der ikke er som andre fædre.

Humoren rammer hele familien, der bliver masser at grine af og snakke om bagefter. For bag fars fis og ballade er der selvfølgelig også alvor, som vækker eftertanke hos både store og små.

Forestillingen er baseret på bøgerne om ”Sallys Far” af Thomas Brunstrøm og Thorbjørn Christoffersen udgivet af Forlaget Carlsen.
Bøgerne er et kæmpehit blandt danske børnefamilier, som ikke kan få nok af de sjove historier om far, Sally og Eddie.

Masser af sjov, ballade rørende øjeblikke og nyskrevne sange